DJ-SCHOOL, KUIPERSKAAI 17 KV, 9000 GENT, 0476 251 634

DJ-School bevindt zich in het kloppend hart van Gent. We zijn gevestigd op de legendarische Kuiperskaai, decennia lang de habitat van het hippe Gentse nachtleven en met zicht op de nagelnieuwe bibliotheek De Krook. Aantrekkelijke winkels en boetieks, heerlijke koffiehuizen, barista’s en restaurants, B&B, hotels, allemaal te vinden in onze directe omgeving. Kom gerust een kijkje nemen bij DJ-School, je kan hiervoor een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maken.


BEREIKBAARHEID & PARKEREN SNEL & GEMAKKELIJK!

Gelegen op enkele meters stappen van Gent-Zuid waar de bussen en trams arriveren en waar je ondergronds kan parkeren. Van DJ-School naar de oprit autostrade E40 of E17 doe je op nog geen minuut!

 • Bereikbaarheid en parkeren met auto:
  Ofwel in de ondegrondse parking Gent-Zuid, deze bevindt zich op enkele meters stappen van DJ School.
  Komende van autostrade E17 of E40, neemt u de afrit Gent-Centrum en u volgt deze baan terwijl u Gent binnenrijdt. U dient dan gewoon het linkse rijvak aan te houden en vervolgens rijdt u rechtstreeks de ondergrondse parking binnen. Van hieruit naar de oprit autostrade E40 of E17 doe je op nog geen minuut!
  Parking Gent-Zuid / Franklin Rooseveltlaan 3A, 9000 Gent.
  Ofwel kunt u tot aan DJ-School rijden en uw kind ter plaatse afzetten. (zie link "route mobiliteitsplan"). Van DJ-School naar de oprit autostrade E40 of E17 en omgekeerd doe je op nog geen minuut! Route mobiliteitsplan.

 • Bereikbaarheid via bus/tram:
  Vanuit Station Gent-Sint Pieters naar Halte Gent Zuid met buslijn 76,77 of 78 of tramlijn 22.
  Vanuit Station Gent-Dampoort naar Halte Gent Zuid met buslijn 76,77 of 78.
  Je kan hiervoor de routeplanner De Lijn raadplegen.

CONTACT DJ-SCHOOL

Afdrukken