DJ Stages & DJ Kampjes op maat voor kinderen & jongeren vanaf 8 jaar dat wordt georganiseerd tijdens elke schoolvakantie! Met ondertussen meer dan 8 jaar ervaring weet DJ-School als geen ander hoe hedendaagse jongeren muzikaal te triggeren en dit in een uniek kader.

We leren mixen op een professionele manier met verschillende DJ controllers en leren wat je hiermee nu allemaal mee kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid, we blikken vooruit naar wat de toekomst zal bieden en we maken we een DJ set opname die de DJ's vervolgens meekrijgen naar huis!

Ons aanbod op maat voor kinderen vanaf 7 jaar tot en met 12 jaar kan je terugvinden via DJ KIds en al onze DJ stages op maat voor jongeren vanaf 12 jaar tot en met 17 jaar kan je terugvinden via Teen DJ.

Algemeen: telkens 2, 3 of 5 opeenvolgende dagen zonder overnachting
Start : 10u00
Einde : 16u00

: Kuiperskaai 17KV, B-9000 Gent

: €150 voor de 2-daagse DJ stages
€205 voor de 3-daagse DJ stages
€300 voor de 5-daagse DJ stages

Begeleiding: i.a.v. David Fouquaert en zijn gedreven team

Praktisch: We vragen om zelf een lunckpakket mee te brengen

Deelname: Er is geen voorkennis vereist en jongeren kunnen deelnemen zoveel ze maar willen.
We splitsen indien nodig de eerste dag de groep op in deelnemers die vanaf nul starten en de DJ's met al wat ervaring. We hebben
steeds een 8-tal professionele DJ set ups opgesteld in verschillende ruimtes zodat iedereen, ongeacht ervaring, naar hartenlust kan experimenteren.

Tine Melens van jeugdtheater Bronks: “Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen! Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens deze activiteiten. Dit is normaal gezien niet het geval! De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.”