Mini DJ Kids: Een muzikale en plezierige DJ sessie op maat, een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur! Kinderen maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We gaan mixen op een "professionele manier." En we gaan veel plezier maken! Mini DJ Kids is voor kinderen vanaf 6 tot 8 jaar.

Algemeen: Mini DJ Kids, 1 sessie van 2u

Data:
Mini DJ Kids gaat door op zaterdag 27 juni inschrijven
Mini DJ Kids gaat door op zaterdag 25 juli inschrijven

Praktisch: Kinderen en ouders zijn welkom vanaf 13u15. We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. We werken met beperkt aantal deelnemers.
We voorzien steeds een versnapering voor de kinderen.

mini dj kids 3

“Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen! Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens de activiteit.  Dit is normaal gezien niet het geval. De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.” Tine Melens van jeugdtheater Bronks