Teen DJ producer 1 Teen DJ Producer 3 NcXU0

Wat leren jongeren?
Tijdens DJ stages maken jongeren kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid!

Tine Melens van jeugdtheater Bronks zegt:
“Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen!”.
Het is me namelijk opgevallen hoe goed de jongeren naar de muziek luisteren tijdens de activiteit.
Dit is normaal gezien niet het geval. De jongeren zijn gefascineerd door de verschillende noten
en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.

Algemeen: Teen DJ, telkens 2 of 3 dagen na elkaar

Data herfstvakantie:
Teen DJ Halloween gaat door op donderdag 31/10, vrijdag 1 november en zaterdag 2 november inschrijven

Locatie: DJ-School, Kuiperskaai 17KV, 9000 Gent

Prijs:
€150 voor 2-daagse stage
€205 voor 3-daagse stage

Praktisch: Jongeren en ouders zijn welkom vanaf 09u45 zodat we op tijd kunnen starten om 10u00.
We vragen om zelf een lunckpakket mee te brengen.
Mits toestemming mogen de jongeren in het nabijgelegen Shopping Center Gent Zuid een broodje kopen. (op 20 m. wandelsafstand van DJ-School)

Deelname: We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. Jongeren mogen trouwens deelnemen zoveel ze maar willen.
We splitsen de eerste dag de groep op in enerzijds zij die starten en anderzijds zij met ervaring.
DJ-School is zodanig opgesteld in verschillende ruimtes zodat iedereen, ongeacht ervaring, naar hartenlust kan oefenen.