DJ Advanced

Full Course 3 Full C 4 Full Course 5

Methode: We bouwen verder op de DJ-terminologie van DJ Basics. Je gaat aan de hand van praktische oefeningen werken met het meest geavanceerde DJ materiaal die in de hedendaagse DJ-wereld gehanteerd wordt door top DJ’s. Er wordt geëxperimenteerd met Remix Station en je maakt kennis met Production Software zoals Logic Pro en FL Studio om je creativiteit aan te scherpen. Daarnaast leren we hoe je je eigen DJ-set op de beste manier kunt voorbereiden met het gebruik van Music Management Software. De juridische kant komt ook aan bod: Sabam, copyrights en DJ licenties worden zorgvuldig uitgelegd en besproken. En je krijgt een uitegebreide sessie omtrent het gebruik van social media en hoe je jezelf kunt promoten als professioneel DJ. Via professionele vorming en coaching krijg je een uitgebreide gevorderde opleiding om aan de slag te gaan als DJ of als bijverdienste. Wens je je als DJ nog verder te specialiseren, dan kan dat via onze unieke one to one workshops.

Praktisch: Om te kunnen deelnemen is enige voorkennis of aantoonbare eravring nodig. Onze professionele DJ opleiding is in het geheel genre-overschrijdend waardoor je de aangeleerde technieken kan toepassen op elke muziekstijl. Je mag uiteraard je eigen muziek meebrengen tijdens je lessen zodat we jou nog efficiënter kunnen begeleiden tijdens jouw opleiding. Je lessen gaan door in groepjes van max. 6p. Je kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Elke les start met een theoretische uiteenzetting van een aantal topics waarna je direct aan de slag gaat. Hands-on ervaring en volledig praktijkgericht!

Voorwie: Op muziekbeleving staat geen leeftijd en de opleiding richt zich tot alle geïnteresseerden die zich in dit boeiend vakgebied willen vastbijten, hetzij met professionele doeleinden, hetzij als bijverdienste of als hobbyist. Ook DJ’s met enige ervaring of met een pas gestarte carrière die zich willen bijscholen of ‘upgraden’ behoren tot onze doelgroep. 


Algemeen: DJ Advanced I 7 sessies over 7 weken van 2,5u

Data: woensdag 6/5, 13/5, 20/5, 27/5, 3/6, 10/6 en 17/6

Tijd: 19u30 tot 22u00

Locatie: DJ-School, Kuiperskaai 17KV, 9000 Gent

Prijs: €490

Docent: i.a.v. David Fouquaert

Praktisch: Je bent welkom vanaf 19u15 zodat we om 19u30 kunnen starten met de les. Indien je om praktische redenen of om professionele redenen een les uit de reeks niet kan bijwonen, dan wordt samen met de docent overeengekomen om de gemiste les in te halen op een ander tijdstip.

Privéles: Je kan deze module ook privé volgen. Contacteer hiervoor myriam@dj-school.be.