Ons doel is om kinderen en jongeren te motiveren om met muziek bezig te zijn op een interactieve manier. Waarom? Omdat je er iets van leert maar vooral omdat het leuk is. De jongeren maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis  met verschillende DJ controllers en bijhorende software. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid.
DJ Kids en Teen DJ zijn leuke muzikale DJ stages voor kinderen en jongeren van 7 tot 16 jaar. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!

DJ-School beschikt over aparte oefenruimtes zodat iedereen naar hartenlust kan oefenen. We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. Onze leerlingen komen dan ook steeds terug of volgen meerdere stages. Want tijdens stages wordt er telkens individueel verder gewerkt op technieken en vaardigheden van het kind zelf met zijn/haar specifieke vragen en wensen. Deze stages gaan steeds door tijdens schoolvakanties.

Margaux en Victor_foto Timmy