Bij DJ-School kom je direct in de juiste stemming!
We zijn gevestigd op de legendarische Kuiperskaai in Gent, decennia lang de habitat van het hippe Gentse nachtleven.
DJ-School staat garant voor een exclusieve en gezellige sfeer waarbij iedereen zich direct goed en thuis voelt.

DJ Your Team is een totaalbeleving en dit op maat van de klant voor een groep van 5 tot max. 20 deelnemers. DJ-School ontving een award voor 1 van de 10 meest originele teambuildingsactIviteiten voor bedrijven.

Onder andere Festival van Vlaanderen, CM, Campari, Spotify, Red Bull, Showpad, DFDS Logistics en Direct Social ComM. Bruxelles, Ageas Insurance International, NV Avantida, BD Becton & Dickinson, Belfius, Gutzandglory, Coca-Cola Teen Influencer Kick-Off!, Digitale Duik Telenet Kids Nation/Live Nation Husky BarArteveldehogeshool, Univar Brussel, TerUsus, Daikin Belgium, Coca-Cola, Kick-Off, Delaware International, Q8, DG Bilateral Affairs & Office of Economic Interests, Dienst Toerisme Gent, Coca-Cola Teen Influencer Kick-Off!, Digitale Duik Telenet Kids Nation/Live Nation en Husky Bar hebben al beroep gedaan op onze teambuildingsformule. Teambuilding voor Red Bull (Movie Red Bul).

Interesse? Neem gerust vrijvblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor verdere inlichtingen.

DJ Your Team