Opleidingen & Workshops

• Beginnend op 02 maart 2019
    Teen DJ is een muzikale en plezierige stage dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
  • Beginnend op 07 maart 2019
    Hier word je klaargestoomd tot volwaardig DJ ongeacht je voorkennis. Indien je al enige ervaring hebt als DJ kan je bij ons je vaardigheden naar een hoger niveau tillen.
  • Beginnend op 11 maart 2019
    Je eigen re-edits te maken als boost voor je DJ carrière! De opleiding bestaat uit 4 sessies van telkens 2,5u.
  • Beginnend op 12 maart 2019
    Via professionele vorming en coaching word je volledig klaargestoomd om aan de slag te gaan als DJ. De opleiding bestaat ui 15 sessies van telkens 2,5u.
  • Beginnend op 12 maart 2019
    DJ Basics is de ideale formule indien je een goede basis wenst aan te leren of om je basistechnieken en algemene kennis bij te sturen en aan te scherpen. De opleiding bestaat uit 7 sessies van telkens 2,5u.
  • Beginnend op 16 maart 2019
    Mini DJ Kids is een boeiende, interactieve muzikale workshop. Een coole en plezierige ervaring! De manier van werken biedt een vernieuwende vorm van muziekbeleving die aansluit bij de wereld van kinderen.
  • Beginnend op 06 april 2019
    DJ Kids is een muzikale en plezierige tweedaagse dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
  • Beginnend op 08 april 2019
    Teen DJ Boot Camp is een intensieve DJ stage voor jongeren vanaf 12 tot 16 jaar.
  • Beginnend op 15 april 2019
    Versterk je eigen identiteit door eigen nummers te maken, alle grote DJ’s doen het!
  • Beginnend op 18 april 2019
  • Beginnend op 27 april 2019
    Leer mixen in 1 dag! Deze formule is ideaal als kennismaking met DJ School in functie van de vervolgopleidingen DJ Basics, DJ Advanced of DJ Full Course. Een goede start voor het ontdekken van jouw dj skills.
  • Beginnend op 29 april 2019
  • Beginnend op 08 mei 2019
    Je eigen tracks als boost voor je DJ carrière! De opleiding bestaat uit 5 sessies van telkens 2,5u.
  • Beginnend op 14 mei 2019
  • Beginnend op 28 mei 2019
    Tijdens de masterclass Social Media PR Sabam krijg je een duidelijk beeld hoe je je als DJ kan profileren/promoten en welke kanalen je hiervoor kunt gebruiken.
  • Beginnend op 01 juli 2019
  • Beginnend op 22 juli 2019